scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Fotoalbum Max bij Bridgestone-Cup Final 2010 te Lonato

Gepubliceerd op 03 november 2010 door Niels Hendrix

Op zondag 24 oktober nam Max Verstappen deel aan de Bridgestone-Cup Final 2010. Deze op zichzelf staande race werd verreden in de Italiaanse plaats Lonato. Voor zowel de prefinale als de finale had Max de pole positie veroverd. Die startpositie werd in beide races maximaal benut en hij bleek oppermachtig. Zeker tijdens de finale in de stromende regen, toen Max bijna het hele veld oprolde en met ruim elf seconden voorsprong won!

Door allerlei taaltechnische problemen – ondergetekende die wel Engels kan schrijven maar geen Italiaans kan lezen en een Italiaanse fotograaf die wel Italiaans schrijft maar geen Engels kan lezen – is er vertraging ontstaan in het realiseren van dit fotoalbum. Maar laat dat je er niet van weerhouden om er een kijkje in te nemen, want het waterballet heeft bijzondere foto's opgeleverd.

Klik hier om de foto's van Max bij de Bridgestone-Cup Final 2010 te bekijken of klik in de linker balk op "Foto's Max". Met hartelijke dank aan Sport In Photo: www.sportinphoto.it